Rolig Nu

Introduktion til de 3 principper

***

Har du lagt mærke til hvor meget lettere, enklere og mere spændende livet er, når du er i godt humør?

Og omvendt, hvor hårdt, utrygt og uoverskueligt det kan opleves, når du er fanget i stress, bekymringer og uro?

 

Vores humør og indre velbefindende i hverdagen er afgørende for om vi trives eller brænder ud. Og ikke kun i forholdet til os selv, men også til vores job, familie og andre relationer.

 

Men hvem eller hvad bestemmer egentlig over hvordan du har det?

– Og er det muligt at gøre noget for selv at opleve flere solskinstimer og færre regnvejrsdage indeni?

 

På dette inspirerende hold vil jeg introducere dig for en ny, enkel og effektiv psykologisk forståelse for hvordan vi alle kan benytte vores sind mere konstruktivt og derved lettere leve fri af stress, bekymringer, uro og andre faldgrupper.

En tilgang hvor enkeltheden er styrken og du derfor ikke skal lære en masse nye teknikker og øvelser for at prøve at forbedre dig selv, men derimod vil blive inviteret til at genopdage alle de styrker og ressourcer, du allerede har i dig – som vi alle har i os, fordi vi er født med dem (jo, også dig! J).

 

Dette hold er for dig der har lyst til at prøve noget nyt og selv opleve hvordan du på en befriende enkel måde kan styrke dit eget medfødte mentale immunforsvar mod stress, tankemylder og bekymringer, så det bliver lettere og sjovere at nyde livet med dets karruselture og udfordringer – både det tunge og det lette, det sure og det søde.

 

Datoer: kurset forløber over 8 mandage. Næste hold starter februar 2019 og løber på følgende datoer: 18. + 25. februar, 4., 11., 18., og 25. marts samt 1. og 15. april.

Tid: 18.30 – 20.30

Sted: psykologhuset INTAKT Schweizerpladsen 7, 1. sal, 4200 Slagelse

Pris: 16 timers undervisning inkl. kaffe, the og materialer

Pris 2.495,-

 

Tilmelding & spørgsmål:

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at skrive eller ringe til Jacob på: jacob@tankerskaber.dk / tlf. 23 93 90 53.

Du reserverer din plads ved at betale 2.495,- på konto: 2300 – 7557 784696. Skriv navn, tlf. nr og mailadresse i bemærkningsfeltet.

NB: Dette er ikke et terapiforløb. Der bliver ikke gravet i fortiden, og du behøver ikke at dele noget som helst om dig selv og dit liv, hvis du ikke har lyst. Vi skal beskæftige os med de fællesmenneskelige, upersonlige grundmekanismer i sindet.

 

Underviser:

 

 

 

Jacob Rebien
BA., trivselscoach, mentor i De tre Principper