Introduktion til de 3 principper

Nyt forløb for unge forår 2018

ROLIG NU

Mindre nedtur. Mere overskud.

Livet kan nogle gange føles rimeligt overvældende og uoverskueligt. Uddannelse, eksamener, venner, sociale medier, kærester, udseende, karakterer, fremtiden, familie og alt muligt andet, der kalder på vores opmærksomhed.

 

Og nogle gange er det helt fint. Vi nyder det, selv om der er knald på og selv om vi måske ikke lige har styr på alt, så pyt, who cares? – Sure lærere, forældre der brokker sig, lektier, ”venner” der bagtaler os – vi kan have det som om intet rigtigt kan ødelægge vores gode humør, vi kan simpelthen bare ikke tage det særlig seriøst.

 

Mens andre gange er det helt omvendt.

Selv den mindste opgave eller udfordring virker totalt uoverskuelig og vi kan føle os helt energiforladte og triste eller stressede og bekymrede.

Og én ting er alt det der sker i vores liv, men oven i det er der så alt det der sker inde i os. Tankerne tonser rundt og fortæller os alt muligt, uanset om vi har bedt om det eller ej:

 ”Jeg er ikke god nok”, ”Jeg aner ikke hvad jeg skal med mit liv” ”Hvad er meningen med det hele?!”, ”Bliver jeg nogensinde rigtig glad?”, ”Jeg kan ikke klare det mere…”, ”Hvorfor ser alle andre ud som om de har styr på alt, men jeg kan ikke overskue noget som helst..?”

 

Hvorfor har ingen fortalt os det før?

Men hvad er det egentlig der bestemmer om det hele føles som total nedtur eller om vi faktisk føler os glade og har lyst og overskud til at kaste os ud i livet?

Og kan man egentlig gøre noget, når livet føles som en stor nedtur og man bare drømmer om mere overskud igen?

På ”Rolig Nu” holdet vil du blive introduceret for en ny og enkel forståelse for hvordan vi alle kan benytte vores sind mere konstruktivt og derved lettere slippe for stress, bekymringer, tristhed og uro.

En forståelse der er dejlig enkel og hvor de fleste der hører det første gang, tit udbryder ”Hvor har ingen fortalt os det før!?”

 

Dette hold er for dig der:

  • Er mellem 14 og 19 år.
  • Tit føler dig stresset og urolig
  • Bekymrer dig for meget
  • Har super mange tanker der hele tiden larmer og forstyrrer
  • Tænker at du ikke er OK (og at alle andre er så meget bedre, sjovere, smukkere og har så meget mere styr på tingene)
  • Generelt bare er træt af at have det skidt og savner at livet føles lettere og sjovere

 

Datoer: kurset forløber over 8 onsdage: den 2. maj, 9. maj,

  1. maj, 23. maj, 30. maj, 6. juni, 13. juni og 20. juni.

Tid: 18.30 – 20.30

Sted: psykologhuset INTAKT Schweizerpladsen 7, 1. sal, 4200 Slagelse

Pris: 16 timers undervisning inkl. kaffe, the og materialer

Pris 2.495,-

 

Tilmelding & spørgsmål:

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at skrive eller ringe til Jacob på: jacob@tankerskaber.dk / tlf. 23 93 90 53.

Du reserverer din plads ved at betale 2.495,- på konto: 2300 – 7557 784696. Skriv navn, tlf. nr og mailadresse i bemærkningsfeltet.

NB: Dette er ikke et terapiforløb. Der bliver ikke gravet i fortiden, og du behøver ikke at dele noget som helst om dig selv og dit liv, hvis du ikke har lyst. Vi skal beskæftige os med de fællesmenneskelige, upersonlige grundmekanismer i sindet.

 

Underviser:

 

 

 

Jacob Rebien
BA., trivselscoach, mentor i De tre Principper