Her kan du læse, hvad andre har fået ud af et forløb hos INTAKT:

 

Pige, 15 år:

“For første gang siden jeg gik i 3. klasse og startede hos min første psykolog, kan jeg sige at jeg ikke længere behøver hjælp. Jeg har gået hos mange psykologer tidligere og flere psykiatere har sagt jeg havde tegn på forskellige diagnoser. Da jeg begyndte hos Mette Louise, troede jeg først ikke på at det virkelig ville hjælpe så meget bare at lære noget om hvordan tanker virker. Og da jeg kunne mærke det faktisk begyndte at hjælpe, ville jeg først ikke indrømme det. Men nu er jeg bare så glad for det og synes alle burde vide det. Livet er så meget nemmere”

 

Lis Jensen, klient hos Grethe:

“For mig har det været en stor øjenåbner at få sat ord på min tankevirksomhed. Tanker er bare tanker og kan man slippe dem og lade dem flyde igennem, så er livet meget lettere. Det har betydet så meget for mig at lære dette”.

 

Pige, 15 år:

“Jeg har en autisme diagnose og har altid reageret meget voldsomt i uforudsete situationer. Men da jeg havde talt med Mette Louise et par gange, begyndte jeg at lægge mærke til at jeg blev mindre stresset generelt, og at når jeg blev overvældet, kunne jeg vente lidt og så kom overblikket tilbage. Det var kæmpe stort. Jeg har gået hos en anden psykolog i mange år, men nu føler jeg ikke jeg har brug for det mere. Jeg kan selv”.

 

Thomas, 38, folkeskolelærer:

“Du skal vide at det har været en kæmpe åbenbaring at lære om de 3 principper. Jeg købte jo din bog, og den er også spændende med alle forandringsfortællingerne, da jeg kan mærke rigtigt meget af det i mig selv.

Jeg har det rigtig godt nu, og jeg både har og vil opfordre andre jeg møder på min vej, til at konsultere dig, eller købe din bog

Jeg mener at en indsigt og forståelse for principperne, burde være en obligatorisk del på alle pædagogiske uddannelser og til alle faggrupper der arbejder med mennesker, herunder også sundhedsvæsnet. 

Jeg er sikker på, at det ville kunne minimere rigtig mange uheldige situationer og hændelser, der sker hver dag. Hvor folk der udfører et fagligt arbejde kommer til at føle sig ’klemt/presset/stresset’ mv.”

 

Kvinde, 66 år:

“Min mand igennem 43 år fik for 2 måneder siden konstateret tyktarmskræft. Blev omgående opereret og er nu i kemo behandling.
Hvis dette var sket inden vi blev bekendt med de 3 principper ville jeg være fyldt af dårlige tanker som konstant ville nedbryde mit overblik og fylde mig med dødsangst.
Mit kontrolgen ville også tidligere have været på overarbejde. 
Men sådan er det overhovedet ikke. De første dage, inden operationen var vi rystede og kede af det – og fik nogle gavnlige kærlige dybe samtaler og øjne der ofte løb i vand.
Men ret hurtigt rettede både mit og min mands humør sig op igen. Min mand fortæller at han føler en klar og ren fornemmelse indeni af at der ikke er grund til at tænke en masse tanker, for han ved jo alligevel ikke hvad der kommer til at ske. Han fortæller at det er gået op for ham at han ikke er et dårligt menneske, fordi han ikke bekymrer sig.
Vi lever videre fulde af fortrøstning og med en dyb glæde ved at være til. Vi er virkelig blevet bekræftet i at vi ikke behøver at vælte os i dårlige tanker, men gerne må være i nuet og glæde os over tilværelsen på trods af sygdom og hvad dermed følger”.

 

Kvinde, 51 år:

“Jeg blev henvist til Mette Louise gennem mit arbejde pga. nogle problemer i min afdeling. Jeg kan lige så godt sige det, jeg var lidt skeptisk over det jeg læste på Mette Louises hjemmeside og tænkte, – kan det være rigtigt, at noget er så enkelt? Men nu sidder jeg efter 11 timer hos Mette Louise, mærker og ved nu at intet er som før og intet bliver det samme igen.

Efter kun 2 gange hos Mette Louise, kørte jeg fra hende og kunne ikke lade være med at smile, alt blev lettere gennem mit forløb hos hende. Jeg har fået en helt ny måde at opfatte mig selv på, livet, medmennesker og familierelationer med kendskabet til de tre principper.

Det har givet mig en lethed i min krop og en ro i sindet til at være mere nærværende med langt mindre tankemylder.
Det at vi er født lykkelige og lige som vi skal være, har stoppet mange af de tanker jeg har levet med, om ikke at være god nok og altid lige skal lave noget om på mig selv. Jeg har læst Mette Louises nye bog, Dit selvhelbredende sind, det giver endnu mere klarhed over de tre principper, og giver Mette Louises egen historie og oplevelser med dem.
Tak for mit nye liv, Mette Louise”

 

Allan Nielsen, it løsningsarkitekt:

“At se hvor frustrationerne i forhold til en travl arbejdsdag virkelig kommer fra, har ændret mit arbejdsliv dramatisk.
Jeg blev sygemeldt på grund af søvnløshed, tankemylder og en virkelig dårlig fornemmelse, når jeg nærmede mig mit arbejde (adrenalin).
Hos Mette Louise stiftede jeg bekendtskab med  de 3 principper, som i virkeligheden er en simpel forklaring på hvordan tanker, følelser og bevidstheden hænger sammen.
Efter 10 dages sygemelding, 1 uges indkøring og 4 besøg hos Mette Louise, var jeg tilbage på samme aktivitetsniveau og arbejdstid som før sygemeldingen.
Jeg har travlt på mit arbejde og er glad for det, jeg har meget mindre travlt i mit hoved og bliver ikke i nærheden af så træt som før”.

 

(Læs flere udtalelser på www.tankerskaber.dk)