Her kan du læse, hvad andre har fået ud af et forløb hos INTAKT:

Rasmus, 35 år, ingeniør:

“Da jeg gik ned med stress og efterfølgende depression, var jeg sikker på at jeg aldrig ville blive den samme igen og mit liv for altid ville være ændret.
Efter 2-3 måneder med løbende besøg hos Mette Louise og Jacob kan jeg nu med en glædes stemme sige at mit liv har ændret sig for altid.
Min stress og depression er fuldstændig forsvundet og jeg føler en glæde og ro som jeg ikke mindes jeg nogen side har haft før i mit liv.
Mit forhold til min kæreste og datter handler nu om at grine og fjolle i stedet for at diskutere og skælde ud og mit job føles rart og godt.
Jeg er så taknemmelig for at jeg stødte ind i Mette Louise og Jacob som viste mig vejen til en indre forståelse af de 3 principper. At føle virkningen af de 3 principper indefra er en helt ubeskrivelig fantastisk følelse, som alle mennesker burde opleve.”

Pige, 15 år:

“For første gang siden jeg gik i 3. klasse og startede hos min første psykolog, kan jeg sige at jeg ikke længere behøver hjælp. Jeg har gået hos mange psykologer tidligere og flere psykiatere har sagt jeg havde tegn på forskellige diagnoser. Da jeg begyndte hos Mette Louise, troede jeg først ikke på at det virkelig ville hjælpe så meget bare at lære noget om hvordan tanker virker. Og da jeg kunne mærke det faktisk begyndte at hjælpe, ville jeg først ikke indrømme det. Men nu er jeg bare så glad for det og synes alle burde vide det. Livet er så meget nemmere”

Lis Jensen, klient hos Grethe:

“For mig har det været en stor øjenåbner at få sat ord på min tankevirksomhed. Tanker er bare tanker og kan man slippe dem og lade dem flyde igennem, så er livet meget lettere. Det har betydet så meget for mig at lære dette”.

Pige, 15 år:

“Jeg har en autisme diagnose og har altid reageret meget voldsomt i uforudsete situationer. Men da jeg havde talt med Mette Louise et par gange, begyndte jeg at lægge mærke til at jeg blev mindre stresset generelt, og at når jeg blev overvældet, kunne jeg vente lidt og så kom overblikket tilbage. Det var kæmpe stort. Jeg har gået hos en anden psykolog i mange år, men nu føler jeg ikke jeg har brug for det mere. Jeg kan selv”.

Katja, adm. medarbejder:

“Kære Mette Louise
Jeg er netop blevet færdig med din bog og vil egentligt bare skrive tak.
Jeg har den seneste tid været så glad – fri, let – og følt, at jeg kan klare hvad som helst. Efter min ferie, som jeg har fra i dag, går jeg op i væsentligt flere timer på arbejdet (efter stress-sygemelding), og jeg kan kun se fremskridt og fremad! Jeg er ikke længere bange for at falde tilbage og blive stresset, for det er jo BARE MINE TANKER om situationen 🙂
Havde også en aftale med en kognitiv psykolog, jeg har været til et par gange, men jeg kan ikke længere se hvorfor jeg skal fastholde den. Hvorfor grave ned i fortiden, når jeg lever nu? Jeg lever i den foranderlige, fantastiske hverdag og verden, der foregår lige nu.”

Thomas, 38, folkeskolelærer:

“Du skal vide at det har været en kæmpe åbenbaring at lære om de 3 principper. Jeg købte jo din bog, og den er også spændende med alle forandringsfortællingerne, da jeg kan mærke rigtigt meget af det i mig selv.

Jeg har det rigtig godt nu, og jeg både har og vil opfordre andre jeg møder på min vej, til at konsultere dig, eller købe din bog

Jeg mener at en indsigt og forståelse for principperne, burde være en obligatorisk del på alle pædagogiske uddannelser og til alle faggrupper der arbejder med mennesker, herunder også sundhedsvæsnet. 

Jeg er sikker på, at det ville kunne minimere rigtig mange uheldige situationer og hændelser, der sker hver dag. Hvor folk der udfører et fagligt arbejde kommer til at føle sig ’klemt/presset/stresset’ mv.”

Kvinde, 66 år:

“Min mand igennem 43 år fik for 2 måneder siden konstateret tyktarmskræft. Blev omgående opereret og er nu i kemo behandling.
Hvis dette var sket inden vi blev bekendt med de 3 principper ville jeg være fyldt af dårlige tanker som konstant ville nedbryde mit overblik og fylde mig med dødsangst.
Mit kontrolgen ville også tidligere have været på overarbejde. 
Men sådan er det overhovedet ikke. De første dage, inden operationen var vi rystede og kede af det – og fik nogle gavnlige kærlige dybe samtaler og øjne der ofte løb i vand.
Men ret hurtigt rettede både mit og min mands humør sig op igen. Min mand fortæller at han føler en klar og ren fornemmelse indeni af at der ikke er grund til at tænke en masse tanker, for han ved jo alligevel ikke hvad der kommer til at ske. Han fortæller at det er gået op for ham at han ikke er et dårligt menneske, fordi han ikke bekymrer sig.
Vi lever videre fulde af fortrøstning og med en dyb glæde ved at være til. Vi er virkelig blevet bekræftet i at vi ikke behøver at vælte os i dårlige tanker, men gerne må være i nuet og glæde os over tilværelsen på trods af sygdom og hvad deraf følger”.

Kvinde, 51 år:

“Jeg blev henvist til Mette Louise gennem mit arbejde pga. nogle problemer i min afdeling. Jeg kan lige så godt sige det, jeg var lidt skeptisk over det jeg læste på Mette Louises hjemmeside og tænkte, – kan det være rigtigt, at noget er så enkelt? Men nu sidder jeg efter 11 timer hos Mette Louise, mærker og ved nu at intet er som før og intet bliver det samme igen.

Efter kun 2 gange hos Mette Louise, kørte jeg fra hende og kunne ikke lade være med at smile, alt blev lettere gennem mit forløb hos hende. Jeg har fået en helt ny måde at opfatte mig selv på, livet, medmennesker og familierelationer med kendskabet til de tre principper.

Det har givet mig en lethed i min krop og en ro i sindet til at være mere nærværende med langt mindre tankemylder.
Det at vi er født lykkelige og lige som vi skal være, har stoppet mange af de tanker jeg har levet med, om ikke at være god nok og altid lige skal lave noget om på mig selv. Jeg har læst Mette Louises nye bog, Dit selvhelbredende sind, det giver endnu mere klarhed over de tre principper, og giver Mette Louises egen historie og oplevelser med dem.
Tak for mit nye liv, Mette Louise”

Allan Nielsen, it løsningsarkitekt:

“At se hvor frustrationerne i forhold til en travl arbejdsdag virkelig kommer fra, har ændret mit arbejdsliv dramatisk.
Jeg blev sygemeldt på grund af søvnløshed, tankemylder og en virkelig dårlig fornemmelse, når jeg nærmede mig mit arbejde (adrenalin).
Hos Mette Louise stiftede jeg bekendtskab med  de 3 principper, som i virkeligheden er en simpel forklaring på hvordan tanker, følelser og bevidstheden hænger sammen.
Efter 10 dages sygemelding, 1 uges indkøring og 4 besøg hos Mette Louise, var jeg tilbage på samme aktivitetsniveau og arbejdstid som før sygemeldingen.
Jeg har travlt på mit arbejde og er glad for det, jeg har meget mindre travlt i mit hoved og bliver ikke i nærheden af så træt som før”.

Brev fra kursusdeltager:

“Kære Jacob og Mette Louise

Jeg har længe tænkt på at sende jer en status på, hvordan det går mig efter jeres fantastiske kursus:-) Jeres kursus har gjort en kæmpe forskel for mig og gjort mit liv meget mere ukompliceret og har fyldt mig med en vedvarende positiv livsenergi og power. Mine tanker er for det meste lyse og glade og hvis der dukker bekymring og negative tanker op, er jeg efterhånden blevet ret god til ikke at give dem for meget værdi eller betydning for at kunne vende tilbage til min positive sindstilstand. Det har gjort det så meget lettere for mig at være til stede i livet, da mine problemer/bekymringer er pist væk. Der er stadig udfordringer, sygdom m.m. omkring mig, men mit syn på det er et helt andet. Og hvor er det altså befriende at slippe af med de problemer og negative tanker.

Jeg kan mærke at jeg har fået adgang til min indre glæde, begejstring, kærlighed og taknemmelighed og kan næsten ikke lade være med at smile:-)

Jeg kan også mærke at jeg får en anden respons på min person, da jeg fremstår meget mere livsglad, i balance med mig selv og selvsikker. Selv om jeg får meget positiv respons på min person, så kan jeg også mærke at jeg faktisk ikke behøver den anerkendelse for, at kunne være glad og tilfreds. Tidligere gjorde jeg rigtig meget for at få anerkendelse, tilpassede mig og forsøgte at være perfekt på forskellige områder, fordi jeg var dybt afhængig af den.

Da jeg var hjemme hos familien i julen oplevede jeg en enorm kærlighed til min familie. Tidligere blev jeg meget hurtig irriteret, særligt på min mor, men har fået en enorm overbærenhed til mine forældres særheder og er nærmest begyndt at se dem som charmerende træk:-) Det er den hyggeligste ferie jeg nogensinde har holdt hos dem.

Af hjertet tak for jeres videregivelse af indsigt og viden om de 3 principper”.

Klient,34 år:

“Jeg kom til psykolog, fordi jeg stressede mig selv og mistede troen på at være god nok

Jeg er tilbage i topform efter at min tankegang er blevet ændret, alle burde kende til den form for læring som jeg har fået indsigt i hos psykologen

Det har gjort den forskel at jeg ikke lade mig påvirke af hvordan andres humør er og at jeg nu tør sige fra. Jeg ved at hvis nogen gerne vil dele deres dårlige humør med mig tager jeg ikke imod det”

Kvinde, 45 år:

”Jeg er blevet meget mere umiddelbar i min kontakt til andre mennesker. Det er sindssygt befriende. Kommer mig hurtigere når der er noget der ”kradser”. Føler daglig glæde og morskab ved helt almindelige ting”.

Kvinde 20 år:

“De samtaler med dig, jeg havde for 5 år siden, har ændret hele mit liv og livssyn, og jeg er så utrolig taknemlig for at jeg lige netop fik de samtaler ved dig. Jeg lægger slet ikke mærke til hvor meget jeg egentlig bruger de 3 principper i min hverdag”.

(Læs flere udtalelser på www.tankerskaber.dk)