Mette Louise Holland

født 1974

Tlf 23 93 73 70

Autoriseret psykolog

1830   Mangeårig erfaring med individuel terapi og gruppeterapi.

   Autoriseret af Dansk Psykolognævn.

Registreret 3P practitioner v. den internationale organisation Three Principles Global Community.

   Erfaring med bl.a. angst, depression, lavt selvværd, stress, chok-traume og meget mere.

Forfatter til bogen “Dit selvhelbredende Sind – introduktion til din medfødte sundhed” (EC-Edition, feb. 2017)

Leder derudover sammen med Jacob Rebien 3P Instituttet, hvor nye undervisere i mental sundhed uddannes. www.3pinstituttet.dk

   Mette Louise er gift med Jacob, har 3 børn og bor i Sorø.

“I have had the pleasure of being an instructor and mentor for Mette Louise Holland, and I can honestly say that in all my years of helping others become teachers and counselors of the inside-out approach called “The Three Principles” I have never met anyone who has caught on so quickly and deeply in combination than Mette Louise. She is a great and deep listener and is extremely insightful, and those are the best traits I know of in  a counselor. I would highly recommend her.”

                                                            Jack Pransky, Ph.D., Director, Center of Inside-Out and author, Somebody Should Have Told Us!

***

Grethe Bondo Østergaard

Født 1983

Tlf: 93 95 73 70

Autoriseret psykolog

Uddannet psykolog fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn.

Uddannet underviser i mental sundhed hos 3P Instituttet i 2018.

Grethe har arbejdet fuld tid hos Intakt siden 2017 og har stor erfaring med stress, angst, depression, lavt selvværd, samarbejdsproblematikker, unge i mistrivsel m.m.

Har tidligere arbejdet som psykolog i Grønland arbejdet med unge og voksne med samtaleterapi, rådgivning og supervision, bl.a. med problemstillinger såsom stress, angst, depression, alkoholmisbrug, selvværdsproblematikker, vold og sorg.

Grethe har tidligere i Danmark arbejdet med børne-familieområdet, psykologisk udredning og testning, angstbehandling af børn og unge, og stressbehandling af voksne.

Tilbyder samtaleterapi til børn, unge og voksne.

Er gift med Søren og er mor til to børn, og bor i Sorø.

***

“Grethe startede hos INTAKT i januar 2017 og er blandt de allerførste psykologer i Danmark, der arbejder ud fra inside-out forståelsen/de tre principper. Hun deler denne forståelse med stor indlevelse og naturlighed, så man skulle tro hun aldrig havde lavet andet.  Det er en kæmpe inspiration og fornøjelse  at arbejde sammen med Grethe og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger”.

Mette Louise Holland, autoriseret psykolog samt ejer og stifter af INTAKT

***

Jacob Rebien

født 1975

tlf 23 93 90 53

3p mentor, coach og underviser

portræt af jacob semifærdigt    15+ års undervisningserfaring, stor erfaring indenfor områder som stress, angst, depression, kroniske smerter, medarbejder- og ledelsesudvikling m.m.. Underviser i The Three Principles (3p) siden 2012, som en af de første i Danmark.

Sammen med Mette Louise uddanner Jacob desuden undervisere i mental sundhed hos 3P Instituttet i Slagelse: www.3pinstituttet.dk

Jacob har 3 børn, er gift med Mette Louise og bor i Sorø

“Jacobs klarhed og ro er i en klasse for sig, han er knivskarp og til hver en tid min bedste mentor. Jeg kan kun anbefale ham!” 

***

Asta Nissen

Født 1973

Tlf. 41 22 05 22

3P mentor, coach og underviser

Hos Asta kan du komme til eftermiddag og aften

Asta er uddannet mentor i mental sundhed hos 3P Instituttet oghar desuden en baggrund som cand. mag og master i sundhedspædagogik og er lektor i sundhedsvejledning fra Ernæring og sundhedsuddannelsen, Absalon. Hun har 15 års undervisnings- og vejledningserfaring bag sig.

Asta har de seneste år udelukkende arbejdet med mental sundhed, ud fra forståelsen af De tre principper. Hun har bl.a. arbejdet med grupper og 1:1 samtaler i voksenpsykiatrien og er, udover at være hos Intakt, ansat som psykoterapeut i kommunalt tilbud, hvor hun har samtaleterapi og gruppeforløb for unge mellem 16-30 år. Hun er medforfatter til tre bøger om mental sundhed og 3P: ”Livet har dig”, ”Livet har dig altid” og ”Livet har dig – også i en krisetid.”

Hun har erfaring med stress, angst, borderline, depression, lavt selvværd, parforhold, spiseforstyrrelser og overvægtsproblematikker.

Asta er gift med Peter, har to børn og bor i Sorø.

***

Vi er stolte og glade for at have fået Saniye Caliscan som practitionerpraktikant hos os i 2021. Saniye tager 400 kr. for en samtale og tilbyder både samtaler fysisk og online:

Saniye Caliskan

Født 1984

Tlf: 60 60 38 58

Jeg hedder Saniye Caliskan. Født og opvokset i Danmark og bor i Slagelse med mine to børn, men stammer fra Tyrkiet.
Jeg er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet i faget i 12 år, hvor jeg underviser i udskoling. I mit nuværende job arbejder jeg med unge mennesker med angst og depression. Jeg har en del erfaring med at snakke med unge mennesker, dengang jeg læste til lærer, arbejdede jeg i “Center for sex og sundhed”, hvor jeg rejste rundt i Danmark og underviste og havde individuelle samtaler om seksualitet og rusmidler, med unge og voksne.

For fem år siden stødte jeg på 3P, og har lige afsluttet uddannelsen Practitioner i 3P hos Mette Louise og Jacob.
Jeg er så taknemlig for, at jeg stødte på 3P i mit liv, og kan mærke alt er forandret, ikke i mine omgivelser, men inden i mig selv. Det er en fantastisk gave at få/opdage, og det vil jeg rigtig gerne arbejde med og vise vejen frem til andre mennesker. Vise, at vores fantastiske design aldrig svigter, og at det ikke er hårdt arbejde at få det bedre.

”Going back into the past to fix yesterday´s negative memories is like trying to blow out an electric light bulb” -Sydney Banks

Psykolog i Slagelse * Coaching i Slagelse * Angst * Depression * Stress * Lavt selvværd * De tre Principper

Mette Louise Holland * Jacob Rebien