Mette Louise Holland

født 1974

Autoriseret psykolog

Mangeårig erfaring med individuel terapi og gruppeterapi.

Autoriseret af Dansk Psykolognævn.

Registreret 3P practitioner v. den internationale organisation Three Principles Global Community.

   Erfaring med bl.a. angst, depression, lavt selvværd, stress, chok-traume og meget mere.

Forfatter til bogen “Dit selvhelbredende Sind – introduktion til din medfødte sundhed” (EC Edition, feb. 2017) samt bogen “LET – skabt til forandring” (EC Edition, feb. 2024)

Leder derudover sammen med Jacob Rebien 3P Instituttet, hvor nye undervisere i mental sundhed uddannes. www.3pinstituttet.dk

   Mette Louise er gift med Jacob, har 3 børn og bor i Sorø.

“I have had the pleasure of being an instructor and mentor for Mette Louise Holland, and I can honestly say that in all my years of helping others become teachers and counselors of the inside-out approach called “The Three Principles” I have never met anyone who has caught on so quickly and deeply in combination than Mette Louise. She is a great and deep listener and is extremely insightful, and those are the best traits I know of in  a counselor. I would highly recommend her.”

                                                            Jack Pransky, Ph.D., Director, Center of Inside-Out and author, Somebody Should Have Told Us!

***

“One of the very best people I know when it comes to sharing this understanding, is Mette Louise Holland”

Chip Chipman, Head of Three Principles School, Canada

***

Grethe Bondo Østergaard

Født 1983

Tlf: 93 95 73 70

Autoriseret psykolog

Uddannet psykolog fra Københavns Universitet og autoriseret af Dansk Psykolognævn.

Uddannet underviser i mental sundhed hos 3P Instituttet i 2018.

Grethe har arbejdet fuld tid hos Intakt siden 2017 og har stor erfaring med stress, angst, depression, lavt selvværd, samarbejdsproblematikker, unge i mistrivsel m.m.

Har tidligere arbejdet som psykolog i Grønland arbejdet med unge og voksne med samtaleterapi, rådgivning og supervision, bl.a. med problemstillinger såsom stress, angst, depression, alkoholmisbrug, selvværdsproblematikker, vold og sorg.

Grethe har tidligere i Danmark arbejdet med børne-familieområdet, psykologisk udredning og testning, angstbehandling af børn og unge, og stressbehandling af voksne.

Tilbyder samtaleterapi til børn, unge og voksne.

Er gift med Søren og er mor til to børn, og bor i Sorø.

***

“Grethe startede hos INTAKT i januar 2017 og er blandt de allerførste psykologer i Danmark, der arbejder ud fra inside-out forståelsen/de tre principper. Hun deler denne forståelse med stor indlevelse og naturlighed, så man skulle tro hun aldrig havde lavet andet.  Det er en kæmpe inspiration og fornøjelse  at arbejde sammen med Grethe og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger”.

Mette Louise Holland, autoriseret psykolog samt ejer og stifter af INTAKT

***

Jacob Rebien

født 1975

tlf 23 93 90 53

3p mentor, coach og underviser

portræt af jacob semifærdigt    15+ års undervisningserfaring, stor erfaring indenfor områder som stress, angst, depression, kroniske smerter, medarbejder- og ledelsesudvikling m.m.. Underviser i The Three Principles (3p) siden 2012, som en af de første i Danmark.

Jacob tilbyder primært supervision, sparring og uddannelse for fagpersoner, der ønsker at arbejde ud fra forståelsen af De tre Principper.

Sammen med Mette Louise uddanner Jacob desuden undervisere i mental sundhed hos 3P Instituttet i Slagelse: www.3pinstituttet.dk

Jacob har 3 børn, er gift med Mette Louise og bor i Sorø

“Jacobs klarhed og ro er i en klasse for sig, han er knivskarp og til hver en tid min bedste mentor. Jeg kan kun anbefale ham!”  Klient

***

Asta Nissen

Født 1973

Tlf. 41 22 05 22

3P mentor, coach og underviser

OBS: Asta tilbyder husets seneste tider (seneste tid kl 16-17)

Asta er uddannet mentor i mental sundhed hos 3P Instituttet og har desuden en baggrund som cand. mag og master i sundhedspædagogik og er lektor i sundhedsvejledning fra Ernæring og sundhedsuddannelsen, Absalon. Hun har 15 års undervisnings- og vejledningserfaring bag sig.

Asta har de seneste år udelukkende arbejdet med mental sundhed, ud fra forståelsen af De tre principper. Hun har bl.a. arbejdet med grupper og 1:1 samtaler i voksenpsykiatrien og har været ansat som psykoterapeut i det kommunale tilbud Livsmestring for unge mellem 16-30 år. Hun er medforfatter til tre bøger om mental sundhed og 3P: ”Livet har dig”, ”Livet har dig altid” og ”Livet har dig – også i en krisetid.”

Hun har erfaring med stress, angst, borderline, depression, lavt selvværd, parforhold, spiseforstyrrelser og overvægtsproblematikker.

Udover at arbejde hos Intakt, er Asta leder af Mental Health Revolution, et tilbud til unge med mentale udfordringer.

Asta er gift med Peter, har to børn og bor i Sorø.

“At træde ind i Astas dejlige rum er som at træde ind i et varmt spa-boblebad, hvor du kan ligge i blød, lige som du er. Astas ro, varme, omsorg og skønne lattersmil er noget af det bedste, og det er uden tvivl hendes væren i sig selv som har bragt mig så mange indsigter. Jeg er så glad og taknemmelig for mine samtaler med Asta. De er fyldt med en perfekt blanding af lethed og sprudlende liv som er helt uundværlig for mig på min egen opdagelsesrejse”. – Klient

***

 

PSYKOLOGPRAKTIKANT AUGUST-DECEMBER 2024:

Laura Breiner Nielsen

Tlf: 30 26 78 86

Mail: laura.breiner.nielsen@gmail.com

Født i 1991

Kandidatstuderende i psykologi ved Aarhus Universitet

Erfaring med individuel terapi og gruppeforløb

Uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, samt certificeret mastercoach

Særlig erfaring med forstyrret forhold til mad og krop, samt angst og bekymringstanker

Laura har tidligere arbejdet som ernæringsfaglig coach i et sundhedscenter, hvor hun varetog individuelle samtaler og gruppeforløb med henblik på at opnå et bedre forhold til mad, krop og vægt. Derudover har Laura de sidste par år arbejdet en del med angstproblematikker i en privat psykologpraksis.

Laura tilbyder samtaler til unge og voksne.

Laura arbejder ud fra forståelsen af de tre principper / 3P, og modtager supervision ved Mette Louise

Psykolog i Slagelse * Coaching i Slagelse * Angst * Depression * Stress * Lavt selvværd * De tre Principper

Mette Louise Holland * Jacob Rebien